NAPRAVE

01. VACCUCABIN / STEZA

Vaccucabin je patentirana naprava za kardio vadbo, ki uporablja vakum in infrardečo svetlobo. Naprava je v obliki steze za tek ali hojo, ki se nahaja v vakuumsko pokriti komori, medtem ko vadite. 

V tej komori se ustvarja temperatura do 45 stopinj z uporabo infrardečih žarkov. Vakum pomaga povečati krvni obtok in izboljšati preskrbo tkiv s kisikom, medtem ko infrardeča svetloba deluje tako, da segreva telo od znotraj in pomaga pospešiti metabolizem in izboljšati izgorevanje maščob. 

Vaccucabin vam lahko pomaga izgubiti do 1200 kcal v samo
30 minutah, obenem pa sprosti mišice in odpravi napetost v telesu, kar lahko pripomore k boljšemu počutju po vadbi.

REZERVIRAJ TERMIN

02. INFRACOUCH / KOLO

InfraCouch je patentirana naprava za kardio vadbo, ki uporablja vakum in infrardečo svetlobo. 

Vakum pomaga povečati krvni obtok in izboljšati preskrbo tkiv s kisikom, medtem ko infrardeča svetloba deluje tako, da segrevatelo od znotraj in pomaga pospešiti metabolizem in izboljšati izgorevanje maščob.

Infracouch vam lahko pomaga izgubiti do 1300 kcal v samo 30 minutah, obenem pa sprosti mišice in odpravi napetost v telesu, kar lahko pripomore k
boljšemu počutju po vadbi. Naša naprava Vaccucabin je izjemno učinkovita in enostavna za uporabo, zato smo prepričani, da vam bo pomagala doseči vaše cilje o zdravju in dobrem počutju.

Kolesarjenje je odlična vadba, ki pomaga izboljšati kondicijo, izgubiti težo in ohraniti zdravje srca. V našem studiu Infraslim Ptuj smo izboljšali kolesarjenje z uporabo infrardeče svetlobe in vakumske tehnologije v naši napravi InfraCouch. 

Ko ležeče kolesarite na InfraCouch, se tkiva globinsko segrejejo, pospeši se metabolizem in izboljša izgorevanje maščob. To lahko pomaga pri odstranjevanju trdovratne maščobe na težko dostopnih mestih in vam lahko pomaga izgubiti do 1200 kcal v samo 30 minutah. Poleg tega vam InfraCouch pomaga sprostiti mišice in odpraviti napetost v telesu, kar lahko pripomore k boljšemu počutju po vadbi.

REZERVIRAJ TERMIN

03. ROLL MASSAGE

Roller je patentirana naprava za masažo, ki vam pomaga izboljšati tonus kože, zmanjšati celulit in topiti maščobo. Naprava deluje z veliko hitrostjo in je oblikovana v ovalni obliki, tako da jo lahko uporabljate na vseh delih telesa. Masaža je nežna in prijetna, ne da bi pri tem prišlo do bolečin.

Roll Massage je idealen za uporabo po treningu v našem studiu Infraslim Ptuj. 

Po napornem treningu lahko ta nežna masaža pomaga preprečiti bolečino v tkivih in pospešuje prekrvavitev, s tem pa spodbuja hitrejšo regeneracijo mišic in boljšo preskrbo s kisikom. 

Naprava tudi pomaga razbiti celulitne obloge in jih izločiti skozi limfni sistem, kar lahko prispeva k bolj gladki in tonirani koži. 

Obenem pa je Roller kombiniran z infrardečimi žarki, ki pomagajo topiti maščobo in izboljšati tonus kože.

REZERVIRAJ TERMIN